Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizin, ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın sağlıklı ilerleyebilmesi için serbest kalması, baskı uygulanmaması gerekiyor.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada biriyle aynı tabaktan yemek yemek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, arzuların gerçekleşeceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynı tabaktan yemek yemek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada aynı sofrada yemek yemek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada aynı kaptan yemek yemek imkanlarının artacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aynı masada yemek yemek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle aynı sofrada yemek yemek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments