Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı kaptan yemek yemek

Rüyada aynı kaptan yemek yemek

Rüyada aynı kaptan yemek yemek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada aynı kaptan yemek yemek gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada aynı kaptan yemek yemek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynı kaptan su içmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bakır kaptan yemek yemek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi ve kaptan görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kaptan görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada kaptan köşkü görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hikmete kavuşacağına, önün açılacağına yorulur.

Rüyada bakır kaptan su içmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada kaptan kıyafeti görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments