Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin sözlendiğini görmek

Rüyada kendinin sözlendiğini görmek

Rüyada kendinin sözlendiğini görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hayaller kurulacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Rüyada kendinin sözlendiğini gördüyseniz:

  • Elinize bol para geçebilir.

Rüyada tanımadığı biriyle sözlenmek attığı her adımı düşüneceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sözlendiği kişiyi görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablasının sözlendiğini görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine yorulur.

Rüyada biriyle sözlenmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada zorla sözlenmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments