Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle evli olduğunu görmek

Rüyada birisiyle evli olduğunu görmek

Rüyada birisiyle evli olduğunu görmek sorunlarının azalacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kazancın artmasına, dertlerin son bulacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, umutsuz olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Rüyada evli bir adamla birlikte olmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalettir.

Rüyada evli kadının gelinlikle görmek destek göreceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir adamı görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Rüyada evliyken başkasıyla öpüşmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli erkekle uyumak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işarettir.

Rüyada bekarken evli olduğunu görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments