Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken başkasıyla öpüşmek

Rüyada evliyken başkasıyla öpüşmek

Rüyada evliyken başkasıyla öpüşmek her anlamda feraha kavuşacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sağlık ve şifa bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken başkasıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada evliyken bir başkasıyla evlenmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada evli birinin evlenmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının başkasıyla evli olduğunu görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşle evli olduğunu görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle evli olduğunu görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeği sevmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birine düğün yapmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments