Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak topuğunun yarıldığını görmek

Rüyada ayak topuğunun yarıldığını görmek

Rüyada ayak topuğunun yarıldığını görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, doğru karar veremeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bolluk içine olacağına inanılır.

Rüyada ayak topuğunun yarıldığını gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ayak topuğunun yarıldığını görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yarılmış ayak görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, muradınıza ereceğinize, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulur.

Rüyada ayağın yarıldığını görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal kırıklığına inanılır.

Rüyada ayağının yarıldığını görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak yarılması görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalet eder.

Rüyada ayak topuğu temizlemek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işaret eder.

Rüyada ayak topuğunda yara görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada ayak topuk görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments