Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun ameliyat olduğunu görmek

Rüyada komşunun ameliyat olduğunu görmek

Rüyada komşunun ameliyat olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, keyfin kaçacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada komşunun ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Rüyada komşunun ameliyat olduğunu görmek güzel günlerinin geride kalacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin ameliyat olduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işarettir.

Rüyada bacağından ameliyat olduğunu görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, işinden ekmeğinden olacağına işarettir.

Rüyada göğsünden ameliyat olmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan ameliyat olmak işlerin sürekli büyüyeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada kalp ameliyatı görmek ruhlarına mevlit okutacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, güzel fırsatların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dizinden ameliyat olmak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments