Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alman pastası görmek

Rüyada alman pastası görmek

Rüyada alman pastası görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada alman pastası gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Rüyada pasta almaya gitmek güçlendikçe güçleneceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada alman pastası görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş pasta görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada yaş pasta kesip yemek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada jöleli pasta görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden pasta almak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilekli yaş pasta görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta dağıttığını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments