Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden pasta almak

Rüyada ölmüş birinden pasta almak

Rüyada ölmüş birinden pasta almak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinden pasta almak gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Rüyada pembe pasta görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta yiyememek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı pasta görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta dilimi almak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek kazancın düşeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elmalı pasta görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pasta kreması yemek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta görüp yememek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments