Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta dağıttığını görmek

Rüyada pasta dağıttığını görmek

Rüyada pasta dağıttığını görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta dağıttığını gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Rüyada pasta dağıttığını görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, güzel bir yola çıkılacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman pasta görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Rüyada frambuazlı pasta görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada düğün pastası görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kremalı pasta yapmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada pasta ve börek görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada yaş pasta dilimi görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada pastaneden pasta almak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, pek çok olumlu gelişmelere tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments