Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, bir bebek sahibi olunacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ablasının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada ablanı hamile görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına inanılır.

Rüyada abla hamile görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada hamile abla görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, parasına da para ekleyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablanın hamile görmek keyfinin olmayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ablasını hamile görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablayı hamile görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bekar ablasını hamile görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments