Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla hamile görmek

Rüyada abla hamile görmek

Rüyada abla hamile görmek başarılarının katlanacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarının artacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abla hamile gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Rüyada bekar ablasını hamile görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ablasını hamile görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere delalet eder.

Rüyada ablanı hamile görmek aksiliklerin başgöstereceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada hamile abla görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada ablayı hamile görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hükmünün geçmeyeceğine, gönül kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada ablanın hamile görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments