Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablanı hamile görmek

Rüyada ablanı hamile görmek

Rüyada ablanı hamile görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kendisiyle övüneceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine inanılır.

Rüyada ablanı hamile gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada hamile abla görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işarettir.

Rüyada ablanın hamile görmek kişinin içinin daralacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, strese gireceğine, gergin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar ablasını hamile görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, rahata erileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret eder.

Rüyada ablanı hamile görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ablasını hamile görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Rüyada abla hamile görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, canının sağ olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments