Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi geçinmek

Rüyada iyi geçinmek

Rüyada iyi geçinmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, dolayısıyla geleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, elinin darlığa düşeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Rüyada iyi geçinmek gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada iyi geçinmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden iyilik görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini iyileştirmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hikmete kavuşacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada derslerden iyi not almak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, boş yere korku duyulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iyi hissetmek ruhunun dinleneceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, dertlerin sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle çok iyi anlaşmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Rüyada iyi bir şey görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalettir.

Rüyada iyileştiğini görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments