Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine et yedirmek

Rüyada birisine et yedirmek

Rüyada birisine et yedirmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, yetki ve imza sahibi olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada birisine et yedirmek gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Rüyada çiğ et yediğini görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, Allah’a dua edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının domuz eti yediğini görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fil eti yediğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada başkasına et yedirmek işlerin de yolunda gideceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada domuz eti yediğini görmek statü atlayacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eşek eti yediğini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi eti yediğini görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments