Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine altın verdiğini görmek

Rüyada birine altın verdiğini görmek

Rüyada birine altın verdiğini görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü yönde hareket edeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine altın verdiğini gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Rüyada birinin altın verdiğini görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın verdiğini görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Rüyada birine altın verdiğini görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin altın verdiğini görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada ölünün altın verdiğini görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasına altın verdiğini görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının altın verdiğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet eder.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments