Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışmak

Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışmak

Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalettir.

Rüyada birileri tarafından öldürülmeye çalışmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, takdir toplayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalettir.

Rüyada kedi öldürmeye çalışmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada köpek öldürmeye çalışmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Rüyada arı öldürmeye çalışmak geri planda kalacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada şeytan öldürmeye çalışmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments