Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından hasta görülmek

Rüyada başkası tarafından hasta görülmek

Rüyada başkası tarafından hasta görülmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kafasının rahat edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından hasta görülmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada başkası tarafından hasta görülmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada hasta görülmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada başkası tarafından görülmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından ölmüş görülmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından hamile olarak görülmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak evliliğinde mutlu olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birisi tarafından hamile görülmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından hasta olduğunu görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments