Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkış sesi duymak

Rüyada alkış sesi duymak

Rüyada alkış sesi duymak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada alkış sesi duymak gördüyseniz:

  • Doğru izlenim bırakmak istiyorsanız doğru yöntemi kullanmanız gerekiyor.

Rüyada alkış sesi duymak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada alkış duymak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahnede alkışlanmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada ayakta alkışlanmak zorlukların ortadan kalkacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada alkış görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, rahat bir nefes alacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada topluluk tarafından alkışlanmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur sesi duymak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken ezan sesi duymak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments