Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alkış duymak

Rüyada alkış duymak

Rüyada alkış duymak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada alkış duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada alkış sesi duymak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkış duymak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Rüyada topluluk tarafından alkışlanmak geçim zorluğundan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada sahnede alkışlanmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi zararının giderileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet eder.

Rüyada alkış görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bazen fakirlik görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta alkışlanmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, endişelerinin son bulacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin doğurduğunu duymak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi miyavlaması duymak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, geçim derdinin son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments