Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simsiyah adam görmek

Rüyada simsiyah adam görmek

Rüyada simsiyah adam görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına inanılır.

Rüyada simsiyah adam gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada simsiyah adam görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü simsiyah görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, getirisi çok olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada simsiyah kadın görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada simsiyah bulut görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sevinçli haberlere, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada ellerini simsiyah görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, fırsatların heba edileceğine işarettir.

Rüyada simsiyah kedi görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah köpek görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada simsiyah fare görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, asil kimselerden çıkacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments