Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün simsiyah olduğunu görmek

Rüyada yüzünün simsiyah olduğunu görmek

Rüyada yüzünün simsiyah olduğunu görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ümitsizliğe, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada yüzünün simsiyah olduğunu gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Rüyada yüzünün simsiyah olduğunu görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, zorluğa düşeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini simsiyah görmek yollarının açılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada simsiyah örümcek görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sıkıntılarının geçeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalettir.

Rüyada elleri simsiyah görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada simsiyah deniz görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada simsiyah köpek görmek helal rızık elde edeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada simsiyah saç görmek dişe diş savaşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments