Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü simsiyah görmek

Rüyada ölüyü simsiyah görmek

Rüyada ölüyü simsiyah görmek arzuların gerçekleşeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü simsiyah gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Rüyada ölüyü simsiyah görmek duaların boşa gideceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işarettir.

Rüyada simsiyah kusmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını simsiyah görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah kedi görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Rüyada elleri simsiyah görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine inanılır.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada simsiyah köpek görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments