Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzüne su atmak

Rüyada birinin yüzüne su atmak

Rüyada birinin yüzüne su atmak hem işinde başarılı olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, hayattan her istediğini alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzüne su atmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Rüyada yüze su atmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne su atmak güzel günler yaşanacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzüne su atmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne toprak atmak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzüne ekmek atmak mutlu ve huzurlu olacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne tokat atmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada yüzüne para atmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Rüyada yüze jilet atmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments