Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne para atmak

Rüyada yüzüne para atmak

Rüyada yüzüne para atmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne para atmak gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yüzüne para atmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüze kezzap atmak iyi hissedeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, edilen duaların tutacağına delalettir.

Rüyada yüzüne su atmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada yüze toprak atmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne toprak atmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzüne toprak atmak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüze su atmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına yorulur.

Rüyada yüze tokat atmak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments