Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yatağında yatmak

Rüyada birinin yatağında yatmak

Rüyada birinin yatağında yatmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, prestij kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yatağında yatmak gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada başbakanla aynı yatakta yatmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle aynı yatakta yatmak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sevdiklerini de koruyacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hasta yatağına yatmak rızkının bollaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakda yatmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak yatakta yatmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Rüyada yeşil yatakta yatmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments