Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yatakta yatmak

Rüyada yeşil yatakta yatmak

Rüyada yeşil yatakta yatmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil yatakta yatmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada yüksek yatakta yatmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle yatakta yatmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada bi erkekle yatakta yatmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada biriyle yatakta yatmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, borçlarının kapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kızla aynı yatakta yatmak kurulu düzeninin olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments