Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakda yatmak

Rüyada yatakda yatmak

Rüyada yatakda yatmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, mal sahibi olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, iş yeri sahibi olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada yatakda yatmak gördüyseniz:

  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Rüyada ölmüş biriyle yatakta yatmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun yatağında yatmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle yatakta yatmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulur.

Rüyada yatak yorgan yatmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kazancının eksileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yatağında yatmak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, verdiği emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle yatakta yatmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta yatağında yatmak üzüntülerinin sona ereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz yatakta yatmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments