Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak

Rüyada ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak

Rüyada ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Rüyada başbakanla aynı yatakta yatmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada bir adamla aynı yatakta yatmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Rüyada bi erkekle aynı yatakta yatmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada biriyle aynı yatakta yatmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çıkış yolları bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak iyilik ve hayır bulacağına, maaşının artacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyle aynı yatakta yatmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkekle aynı yatakta yatmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments