Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin valizini taşımak

Rüyada birinin valizini taşımak

Rüyada birinin valizini taşımak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hayalkırıklığı duyacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada birinin valizini taşımak gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Rüyada valiz taşımak zevki sefa içinde yaşayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır valiz taşımak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin valizini taşımak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işaret eder.

Rüyada valizle bir yere gitmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada valizi kaybetmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük valiz görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, ailesini hem gururlandıracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada valiz doldurmak çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada renkli valiz görmek huzurunu yerine getireceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments