Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır valiz taşımak

Rüyada ağır valiz taşımak

Rüyada ağır valiz taşımak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, canın derdine düşeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözebileceğine işarettir.

Rüyada ağır valiz taşımak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada ağır valiz taşımak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağır çuval taşımak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağır bavul taşımak hanenizde bolluk olacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak hayır getirecek yollara girileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır yük taşımak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, esenliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ağır bir şey taşımak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine işaret eder.

Rüyada ağır çanta taşımak büyük üzüntüler olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada ağır bebek taşımak çalışmaların beğeni almayacağına, yol alacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments