Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli valiz görmek

Rüyada renkli valiz görmek

Rüyada renkli valiz görmek bereketin artacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, elinin de bolluk göreceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli valiz gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Rüyada renkli valiz görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok valiz görmek önemli bir lider haline geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada valizle otobüse binmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada valize ayakkabı koymak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Rüyada valizi kaybetmek yenileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, uykusuz geceler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz valiz görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının valizini görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır dolu valiz görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments