Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yudum su içmek

Rüyada bir yudum su içmek

Rüyada bir yudum su içmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yurtdışına gidileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yudum su içmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Rüyada bir yudum su içmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yudum yudum su içmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada bir yudum içki içmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada bir yudum bira içmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa su içmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, mirasa, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada mavi su içmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada vişne suyu içmek günlerini hastanede geçireceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, mutlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada doya doya su içmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments