Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina suyu içmek

Rüyada mandalina suyu içmek

Rüyada mandalina suyu içmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işarettir.

Rüyada mandalina suyu içmek gördüyseniz:

  • Gelecekte benzer olaylar yaşamamak için tecrübelerinizden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada mandalina suyu içmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mandalina suyu görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan mandalina almak geleceğinizin güzel olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mandalina ve limon görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalettir.

Rüyada kamyon dolusu mandalina görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına işaret eder.

Rüyada sarı mandalina görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma mandalina görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalettir.

Rüyada mandalina ikram etmek bir daha kopmayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments