Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin su çiçeği olduğunu görmek

Rüyada birinin su çiçeği olduğunu görmek

Rüyada birinin su çiçeği olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, konfor içinde olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin su çiçeği olduğunu gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada su içinde çiçek görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çiçeklere su dökmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, alacaklarını tahsil edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada su çiçeği olduğunu görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su çiçeği çıkarmak bolluk içinde yaşamaya, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada çiçeğe su vermek elindekileri de kaptıracağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada suya çiçek koymak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işarettir.

Rüyada birinin su çiçeği olduğunu görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments