Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sigaraya başladığını görmek

Rüyada birinin sigaraya başladığını görmek

Rüyada birinin sigaraya başladığını görmek kısmetlerin çoğalacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, memur ise terfi edeceğine, ticaretin büyüyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerdeki verimin artacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada birinin sigaraya başladığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Rüyada tekrar sigaraya başlamak kötü günlerin arkada kalacağına, sözleri tutulacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada sigara içmeye başlamak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada sigaraya başladığını görmek ruhunun dinleneceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sigaraya başladığını görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada sigaraya tekrar başlamak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada inşaata başlamak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalettir.

Rüyada okulda işe başlamak kırgınlıkların geçeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments