Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni takip ettiğini görmek

Rüyada birinin seni takip ettiğini görmek

Rüyada birinin seni takip ettiğini görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada birinin seni takip ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada birinin seni takip ettiğini görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada birinin takip edildiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından takip edilmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, güçten ve takatten düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli takip edilmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek tarafından takip edilmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada birini takip ettiğini görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla takip edilmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından takip edilmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments