Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tarafından takip edilmek

Rüyada köpek tarafından takip edilmek

Rüyada köpek tarafından takip edilmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada köpek tarafından takip edilmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından takip edilmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgili tarafından takip edilmek güzelliklere rast gelineceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından takip edilmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından takip edilmek spora başlayacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada düşman tarafından takip edilmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada bir adam tarafından takip edilmek doğru adımlar atacağına, şifa ve ilaç bulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın tarafından takip edilmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yetkili bir göreve atanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments