Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisi tarafından takip edilmek

Rüyada birisi tarafından takip edilmek

Rüyada birisi tarafından takip edilmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı boş geçirmek yerine yeni aktivitelere eğilim göstermenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından takip edilmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada erkek tarafından takip edilmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından takip edilmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalettir.

Rüyada kadın tarafından takip edilmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada sevgili tarafından takip edilmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bir adam tarafından takip edilmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada yılan tarafından takip edilmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalet etmektedir.

Rüyada cinler tarafından takip edilmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments