Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana fındık verdiğini görmek

Rüyada birinin sana fındık verdiğini görmek

Rüyada birinin sana fındık verdiğini görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, destek göreceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, uygulayacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada birinin sana fındık verdiğini gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Rüyada birinin sana fındık verdiğini görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin sana para verdiğini görmek çok büyük atılımlar yapacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana ekmek verdiğini görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sana anahtar verdiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, muradın yerine geleceğine inanılır.

Rüyada birinin sana elbise verdiğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments