Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana anahtar verdiğini görmek

Rüyada birinin sana anahtar verdiğini görmek

Rüyada birinin sana anahtar verdiğini görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, bol para kazanacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana anahtar verdiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Rüyada birinin sana anahtar verdiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalettir.

Rüyada birinin sana şeker verdiğini görmek evlerine dünürcü geleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işarettir.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana süt verdiğini görmek sağlığın bozulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin sana elbise verdiğini görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana ceviz verdiğini görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok başarılı işlere adım atacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana tesbih verdiğini görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments