Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık tarlası görmek

Rüyada salatalık tarlası görmek

Rüyada salatalık tarlası görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Rüyada salatalık tarlası gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek derdin sona ereceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada salatalık toplamak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık tarlası görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada salatalık dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates salatalık görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada salatalık yemek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden salatalık topladığını görmek şöhretli biri olunacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments