Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadında kısa saç görmek

Rüyada kadında kısa saç görmek

Rüyada kadında kısa saç görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada kadında kısa saç gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada kısa saçlı kadın görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadında kısa saç görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kadını kısa saçlı görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa boylu kadın görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada kısa kadın görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kısa ve beyaz saç görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçının kısa olduğunu görmek işlerinin çoğalacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz kısa saç görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments