Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını kesmek

Rüyada birinin saçını kesmek

Rüyada birinin saçını kesmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulur.

Rüyada birinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada saçını zorla kesmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin artacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını kendi kesmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, günahlarının affedileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını makasla kesmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hasret içinde kalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını kesmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşin saçını kesmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada saçı kısa kesmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını jiletle kesmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada saçı yamuk kesmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments