Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kendi kesmek

Rüyada kendi saçını kendi kesmek

Rüyada kendi saçını kendi kesmek üzücü haberler alacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, aşık olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kendi kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Rüyada saçını kısa kesmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek saç kesmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kesmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla saç kesmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, ona emek vereceğine delalet eder.

Rüyada saçının ucunu kesmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, manevi olarak hasar alınacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu saçını kesmek büyük kazanç elde edileceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, helal kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kişinin saçını kesmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, iş hayatında başarılı olmaya yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments