Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saç kestiğini görmek

Rüyada birinin saç kestiğini görmek

Rüyada birinin saç kestiğini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin saç kestiğini gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada saç kestirmeyi görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine işarettir.

Rüyada saç kısa kestirmek evlatlarından hayır bulacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kestiren birini görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, haram mala, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına inanılır.

Rüyada saçını zorla kestirmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin saçlarını kestirdiğini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada saçını kestirmiş görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments