Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ruhunu görmek

Rüyada birinin ruhunu görmek

Rüyada birinin ruhunu görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulur.

Rüyada birinin ruhunu gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Rüyada ölü birinin ruhunu görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ruhunu görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda ruh görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada bebek ruhu görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı birinin ruhunu görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada ölülerin ruhlarını görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya ruhu görmek önünü göremez olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde gezen ruh görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments