Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerin ruhlarını görmek

Rüyada ölülerin ruhlarını görmek

Rüyada ölülerin ruhlarını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölülerin ruhlarını gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada ölü birinin ruhunu görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ruhunu görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, beklenen mirasın alınacağına alamet eder.

Rüyada ölüp ruhunun çıktığını görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü ruh olarak görmek yoksul için zenginliğe, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kişinin ruhunu görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir ölünün ruhunu görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çıkmaza düşeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin ruhlarını görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ölüp ruhunu görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments