Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ruhunu görmek

Rüyada başkasının ruhunu görmek

Rüyada başkasının ruhunu görmek kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin günden güne artacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, para biriktirebileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ruhunu gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Rüyada ruhun uçtuğunu görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine tabir olunur.

Rüyada ruh varlık görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek ruh görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada ruhlardan kaçmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ruhunu görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ruha aşık olmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada ölmeyen birinin ruhunu görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments