Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin omzunda ağlamak

Rüyada birinin omzunda ağlamak

Rüyada birinin omzunda ağlamak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, şansının da açık olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, düzeninin yıkılmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada birinin omzunda ağlamak gördüyseniz:

  • Evde ya da yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada arkadaşının omzunda ağladığını görmek ekmeğine leke süreceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin omzunda ağlamak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada birinin omzunda ağladığını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işarettir.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada omzundan vurulmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada omzuna almak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments